Küçük Salça Tesisi / Small Paste Plant
Kg/Salça Günlük Kapasite
Kw/h Elektrik Tüketimi
Kg/h Su Tüketimi
Kg/h Buhar Tüketimi
Tüm ekipmanların bir araya getirildiği domates işleme platformu sayesinde küçük alanlarda düşük
kapasiteli üretimler yapabilirsiniz.
Saatte 250 Kg domates işleme kapasitesine sahip bu platform ile tek şarzda 500 Kg Domates
Salçası alabilirsiniz.
Kondens sistemi ile tüm kaliteyi yüksek seviyede tutarken, aynı zamanda 36 brixe kadar ürün
işleme imkanı sunar.
Tamamen paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Kolayca temizlenebilir.
· Domatesler öncelikle konveyörlü havuza dökülür. Buradan konveyör ile domates parçalama
ünitesine gider.
· Domatesler önce parçalanıp daha sonra kabukları dışarıya atılır. Suyu ise ısıtma tankına
alınır.
· 75 C’de Ön ısıtma gören domates suyu vakum kuvveti ile pişirme kazanına alınır.
· 55-60 C sıcaklıkta vakum yardımı ile kaynayan domates suyu salçaya dönüşür.
· Salça pişirme işlemi yaklaşık olarak 6 saat sürer. Salça daha sonra pişirmenin altındaki
pompalı tanka dökülür.
· Platformun sağ tarafında bulunan dolum başlığı ile ister varile istenirse herhangi bir
ambalaja dolum yapılabilir.
· Tüm kontrol vanaları manuel’dir. Ayrıca tüm elektrik malzemeleri ve pano dahildir.
· Isıtmalı tankta aynı zamanda karıştırıcı mevcuttur. Böylece ürün yapışması engellenir.
· Yıkama havuzundaki domateslerin daha iyi temizlenebilmesi için havalı su kaynatma
sistemi mevcuttur.
· Pişirme Kazanı Alt Üst seviye camları ile sürekli seviye takibi yapabilirsiniz.
· Ayrıca kabuk ayırma ve parçalama ünitesi altında kabukları platform dışına çıkarmak için
gerekli helezon mevcuttur.
The tomato processing platform where all the equipment is brought together, you can produce low
capacity products in small areas.
This platform has processing capacity 250 kg tomato per hour.
With condensate system, it keeps all the quality at a high level by the way It processes product at 36
brix.
Completely made of stainless steel and cleaned easily.
· Tomatoes are poured into the conveyor pond. Here, the conveyor goes to the tomato
crusher unit.
· Tomatoes are first crushed and then shell seperation. The tomato water is taken to the
heating tank.
· Pre-heating tomato juice at 75 ° C. is taken to
· Tomato juice boiled in vacuum at 55-60 ° C turns into paste.
· Tomato boiling takes approximately 6-8 hours. The tomato paste is then poured into the
pumped tank under cooking.
· With the filling head on the right side of the platform, any packaging can be filled if
desired.
· All control valves are manual. All electrical materials is include.
· There is a mixer in the heater tank. This prevents product adhesion.
· Air water boiling system is available for better cleaning of the tomatoes in the washing
pool.
· Cooking Boiler Bottom You can perform continuous level tracking with upper level glass.
· It also has a spiral for removing the shells from the platform under the shell separation
and chopping unit.
· Steam boiler, Nylon bonding equipment is included.
· Steam boiler Works by coal