Enzimatik İn-Aktivasyon Ünitesi
Çoğu meyvelerin içerisinde bulunan çeşitli enzimler son ürün kalitesini ciddi bir şekilde etkilemektedir. Örneğin; Domates meyvesinde bulunan peklotik enzimler en fazla 1 dakika içerisinde en az 60 Derece sıcaklıkta in-aktive edilmelidir.
Ürünün rahat ilerleyebilmesi için içten dirsekli tasarım ve enerji tasarrufu için çift cidarlı ceket tasarımı ile maksimum verimi elde eden sıcak işleme “Hot Break” proseslerinin vazgeçilmezidir.
İşleme kapasitesine göre birim ürün alanına düşen ısıl yüzey miktarı en verimli şekilde tasarlanmıştır.
Kapasite | 10 – 30 Ton/h |
Buhar Tüketimi | 1250 – 4500 Kg/h |
Elektrik Tüketimi | – |
Su Tüketimi | – |
Malzeme | Tahrik Üniteleri Hariç Komple Paslanmaz Çelik |